Nalewka Babuni – cudowne połączenie owoców w delikatnym rozgrzewającym aromacie rumu. Moc witamin, bogactwo smaku i aromatu ujęta w jednej kompozycji przypadającej do gustu już od pierwszego łyku. W składzie mieszanki odnajdziemy to co najlepsze - poczynając od aronii, skórki dzikiej róży, głogu, czarnego bzu, wiśni czy jeżyny. Polecana szczególnie jesienno zimową porą wspaniale rozgrzewa i podnosi odporność naszego organizmu. Znakomicie smakuje zarówno solo jak również z odrobiną miodu bądź cukru trzcinowego.
Składniki: hibiskus, jabłko, aronia, ananas suszony, skórka róży, głóg, jarzębina, tarnina, czarny bez, wiśnia jeżyna, aromat
Pochodzenie: Polska
Parzenie: 1,5 - 2 łyżeczki na 200 ml. wody, temp. ok. 95 stopni Celsjusza, ok. 5 min. pod przykryciem, po tym czasie oddzielić susz od naparu. Smacznego !