Idealny do herbaty, lemoniady, drinków oraz jako dodatek do potraw i deserów.
Syrop malina z miodem przygotowywany jest wedle starych, wypróbowanych receptur, które znane są nam od lat. Każda buteleczka przygotowywana jest ręcznie bez wykorzystania sztucznych barwników i konserwantów. Osad na dnie jest zjawiskiem naturalnym. Pochodzi z tkanki owocowej malin wykorzystanych do produkcji. Przed użyciem wstrząsnąć.
Gdy na rynku nie było jeszcze suplementów diety odporność starano się wzmacniać naturalnymi sposobami. To dlatego zimą syrop malinowy z miodem nie odstępował Basi na krok. Był zdrowy, przyjemnie pachniał i w przeciwieństwie do tabletek miał rozgrzewający słodki smak, który automatycznie cofał ją myślami do lata. To właśnie te argumenty sprawiły, że Basia nigdy nie wymieniłaby go na apteczne specyfiki.
KULISY PRZYGOTOWANIA SYROPU
Syrop malina z miodem przygotowywany jest wedle starych, wypróbowanych receptur, które znane są nam od lat. Każda buteleczka przygotowywana jest ręcznie bez wykorzystania sztucznych barwników i konserwantów. Osad na dnie jest zjawiskiem naturalnym. Pochodzi z tkanki owocowej malin wykorzystanych do produkcji. Przed użyciem wstrząsnąć.
PROPOZYCJE WYKORZYSTANIA
Syrop można dodawać do herbaty i rozgrzewających zimowych napojów, takich jak grzane wino i piwo. Równie dobrze sprawdza się jako polewa do lodów, gofrów i innych deserów.
INFORMACJE O PRODUKCIE
Składniki:
sok z malin 58%, cukier, miód 10%, sok z cytryny.
Zawartość netto:
200ml
Zastosowanie:
do herbaty, lemoniady, drinków oraz jako dodatek do potraw i deserów
Wartość odżywcza w 100g produktu:
wartość energetyczna: 933kJ/ 223kcal, tłuszcz: 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g, węglowodany: 52g, w tym cukry: 51g, białko: 1,1g, sól: 0g.
Właściwości produktu:
- naturalnie bezglutenowy
- odpowiedni dla wegetarian